Star Wars: Legion - Emperor Palpatine Commander Ex

Varekode: 040047

Pris. 83,00 kr


Antal på lager: 0 stk.

Beskrivelse

[Direkte oversættelse]
Det Galaktiske Imperium omfatter utallige stjernesystemer, der regerer over galaksen med en jernnæve, og kejser Palpatine sidder ved dens hoved. Som imperiets ultimative hersker bøjer alle sig for ham, selv den frygtindgydende Darth Vader. Kejseren er en genial manipulator, der næsten egenhændigt orkestrerede Jedi-ordenens fald og sin egen magtovertagelse, og er en perfekt tilføjelse til Star Wars: Legion som en kommandør for de kejserlige styrker.

Inden for Emperor Palpatine Commander Expansion finder du alt, hvad du behøver for at føje Emperor Palpatine til din hær som en kommandør – leder de kejserlige styrker på egen hånd eller sammen med en anden kejserlig kommandant, såsom hans lærling, Darth Vader. En enkelt umalet, let sammensat miniature skildrer en tilsløret kejser Palpatine, der planlægger sit næste træk, mens tre opgraderingskort giver dig mulighed for at udnytte hans beherskelse af den mørke side af kraften. Endelig giver tre nye kommandokort dig flere muligheder for at bestemme dine kampplaner, så du kan gøre brug af kejserens evner som mesterstrateg.

Knus oprøret med den meget detaljerede Emperor Palpatine-miniature, der er inkluderet i denne udvidelse! Her rager kejser Palpatine over slagmarken, hånende over indsatsen fra det ubetydelige oprør og beordrer sine tropper frem med en udstrakt hånd.

Webside: fantasyflightgames.com - emperor-palpatine-commander-expansion